۱۳۹۹/۱۰/۲۵
به منظور بازپیرایی فضای سبز شهری
عملیات هرس درختان سطح شهر قدس در حال انجام است
عملیات بازپیرایی و هرس درختان سطح شهر با هدف زیباسازی منظر شهری، جوان سازی و همچنین تسهیل در عبور و مرور عابرین و وسایط نقلیه توسط سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قدس در حال اجراست.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، با توجه به لزوم بازپیرایی درختان، عملیات هرس درختان و درختچه های سطح بلوارها، میادین، رفیوژها و بوستان ها در یک برنامه زمانی مشخص در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

این طرح به صورت محله به محله با اولویت معابر اصلی انجام شده و برگ ریزان آن توسط پرسنل خدمات شهری جمع آوری می شود.

هر ساله همزمان با آغاز فصل پاییز و زمستان، هرس و بازپیرایی شاخه‌ های درختان بوستان ‌ها و معابر سطح شهر به منظور تقویت و بهبود رشد گیاهان و درختان، رسیدگی به فضای سبز با حذف شاخه های خشکیده، آفت زده، شکسته و مزاحم، آراستگی محیط و مناظر شهری و بوستان ‌ها، شکل دهی به درختان و نهال های سطح شهر، عدم تداخل با شبکه برق شهری و جلوگیری از بروز حوادث و خطرات احتمالی در مواقع بارش برف انجام می شود.