۱۳۹۹/۰۸/۰۳
شهردار قدس خبر داد:
اجرای همزمان ۱۲ پروژه ساماندهی معابر در هفته گذشته
شهردار قدس با بیان اینکه بهسازی کوچه ها و خیابان های سطح شهر در قالب طرح جامع ساماندهی معابر ادامه دارد، از اجرای همزمان ۱۲ پروژه جدولگذاری، لکه گیری و آسفالت معابر در هفته گذشته خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری گفت: طرح جامع ساماندهی معابر با هدف استانداردسازی کوچه ها و خیابان های سطح شهر از حیث اصلاح شبکه هدایت آب های سطحی، تسهیل در تردد شهروندان و ارتقای منظر شهری در دستور کار شهرداری قدس قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری به دنبال تحول ساختاری در معابر سطح شهر است، افزود: ماشین عمرانی شهرداری بدون توقف و به شکل مستمر پروژه های متعددی را در این زمینه اجرایی می کند و تاکنون معابر متعددی در نقاط مختلف شهر ساماندهی شده است.

شهردار قدس به زیرسازی و آسفالت معابر جدیدالاحداث نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به تکمیل انشعابات ساختمان های احداثی و جدولگذاری معابر شهرک الهیه و شهرک فرزان، زیرسازی و آسفالت این معابر آغاز شده و طبق اولویت در حال انجام است.

مهندس مختاری در تشریح دیگر پروژه های انجام شده در هفته گذشته بیان داشت: زیرسازی و آسفالت خیابان آیت الله هاشمی مقابل آستان امامزاده حضرتین(ع) و کوچه های کشاورز و ابوذر، لکه گیری بلوارهای مصلی، دانش آموز، کیمیاپژوهان، خیابان شهید افتخاری و کوچه رضوان و تعویض جداول فرسوده کوچه های والفجر دوم و توحید از جمله اقداماتی است که در قالب طرح جامع ساماندهی معابر اجرایی شده است.