۱۳۹۹/۰۸/۰۳
رئیس اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس خبرداد
تداوم اجرای طرح اصلاح روشنایی معابر و بوستان های سطح شهر
رئیس اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس آخرین اقدامات اجرایی در قالب طرح اصلاح روشنایی معابر و بوستان های سطح شهر را تشریح کرد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامي و شهرداری قدس، رضا غزاله گفت: تامین مناسب و مطلوب روشنایی خیابان ها موجب ارتقای ضریب امنیت و کاهش جرائم در فضاهای شهری، احساس امنیت و آرامش در جامعه و افزایش قدرت دید رانندگان و عابران پیاده می شود.

وی افزود: اداره سیما و منظر شهرداری قدس در راستای تحقق شاخص های یادشده، از آغاز سال جاری طرح اصلاح روشنایی معابر و بوستان های سطح شهر را در دستور کار قرار داده و در این مدت سیستم روشنایی بسیاری از معابر و بوستان های سطح شهر ساماندهی شده است.

رضا غزاله در تشریح اقدامات انجام شده در قالب این طرح در مهرماه گفت: اصلاح روشنایی معابر و بوستان ها از جمله روشنایی برج های نوری شهرک ابریشم، بلوار ۴۵ متری انقلاب، میدان شهید سلیمانی، بوستان سبزه الماس، روشنایی و تعویض پروژکتور بوستان ارغوان، رفع خاموشی بوستان های شکوفه، سعدی، گل بنفشه و شهید مدنی  و کابل کشی هوایی و‌ رفع خاموشی بلوار  تولیدگران در یک ماه گذشته اجرایی شده است.