۱۳۹۹/۰۸/۰۳
در زمین واگذار شده توسط شهرداری قدس برگزار شد:
آیین كلنگ زنی پروژه احداث مركز سلامت جوادالائمه(ع) در شهرك ابریشم
کلنگ پروژه احداث مرکز سلامت جوادالائمه(ع) شهرک ابریشم در زمینی که توسط شهرداری قدس اختصاص یافته است، با حضور مسئولان شهری به زمین زده شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامي و شهرداری قدس، آیین کلنگ زنی پروژه احداث مرکز سلامت جوادالائمه(ع) با حضور داوود گرجی رئیس شورا، چناقچی، آذربرا و چیوایی اعضای شورای شهر، محمدخانی معاون توسعه منابع شهرداری، حجت‌الاسلام جوکار مسئول دفتر امام جمعه و ناصری پور رئیس شبکه بهداشت شهرستان قدس صبح امروز برگزار شد.

این پروژه در زمینی که توسط مجموعه مدیریت شهری قدس به مساحت  ۲۲۰ مترمربع و ارزش ۶۰ ميليارد ريال به مرکز بهداشت و درمان شهرستان‌ قدس واگذار شده احداث خواهد شد و با بهره برداری از آن سرانه بهداشتی و درمانی در شهرک ابریشم ارتقا خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، همچنین پس از مراسم کلنگ زنی پروژه یادشده، مسئولان مدیریت شهری در محل پروژه احداث مسجد جوادالائمه شهرک ابریشم که توسط شهرداری قدس بنا می‌شود حضور یافته و در جریان روند اجرای عملیات عمرانی این پروژه نیز قرار گرفتند.