۱۳۹۹/۰۷/۳۰
در پایگاه های ورزش صبحگاهی شهرقدس برگزار می شود:
همایش صبحگاهی درس هایی از قرآن و روانشناسی
همایش های درس هایی از قرآن و روانشناسی در راستای ارتقای سطح آگاهی و آشنایی بانوان با مسائل دینی، اجتماعی و روانشناسی و با حضور کارشناسان دینی و روانشناسی در پایگاه های ورزش صبحگاهی توسط سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قدس برگزار می شود.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، بانوان شهرقدسی در قالب این برنامه می توانند ضمن فعالیت های ورزشی در پایگاه های ورزش صبحگاهی از همایش های قرآنی و روانشناسی بهره مند شوند. این همایش ها با هدف ارتقای مهارت های شناختی و اجتماعی خانواده ها و کاهش آسیب های اجتماعی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در بوستان های سطح شهر برگزار می گردد.

در این همایش ها، کارشناسان دینی و روانشناسی به موضوعاتی همچون " تدبر و اخلاق در قرآن"، "آداب همسرداری و دوری از طلاق عاطفی در خانواده"، "چگونگی ارتباط و محبت در خانواده با توجه به شرایط کنونی" و "حل تعارضات در خانواده" می پردازند.

همچنین "مثبت اندیشی در وضعیت کنونی جامعه و قوی کردن خود و خانواده" و "فرزندپروری و ارتباط صحیح با جامعه" از دیگر موضوعات مورد بحث در این همایش هاست.

بر اساس این گزارش، همایش های درس هایی از قرآن و روانشناسی از نیمه مهرماه تاکنون در ۵ پایگاه ورزش صبحگاهی برگزار شده و برگزاری این برنامه تا پایان آبان ماه سال جاری ادامه می یابد.