۱۳۹۹/۰۷/۳۰
هفتمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس در سال جاری برگزار شد
ایجاد هماهنگی بین بخش های مختلف شهرداری قدس برای آمادگی در فصل بارش
هفتمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس با حضور مهندس حیدری عضو شورای اسلامی شهرقدس، کاظمی صیاد معاون خدمات شهری، مدیران مناطق یک و دو، روسای سازمان‌های تابعه شهرداری قدس و سایر اعضا به منظور هماهنگی های لازم بین سازمان های زيرمجموعه شهرداری جهت پیشگیری از مشکلات احتمالی در فصل بارش و دیگر اقدامات اجرایی مربوط به این ستاد برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامي و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد معاون خدمات شهری شهرداری قدس با بیان اینکه جلسات ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس به صورت منظم برگزار شده و مسائل مختلف در این حوزه مورد بحث و پیگیری قرار می گیرد، در تشریح مباحث مطرح شده در جلسه‌ امروز این ستاد گفت: با توجه به آغاز فصل بارش ها و لزوم ایجاد هماهنگی بین بخشی به منظور پیشگیری و آمادگی برای مواجهه با سیلاب و آبگرفتگی های احتمالی معابر سطح شهر، هفتمین جلسه ستاد مدیریت بحران برگزار گردید.

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه هماهنگی های لازم بین بخش های مختلف شهرداری جهت رفع مشکلات احتمالی برای آبگرفتگی معابر در فصل بارش که شامل حفر و لایروبی چاه های جذبی در سطح شهر، لایروبی انهار و... است صورت گرفت. همچنین مصوبات جلسات گذشته پیگیری شد و اموری که به دلایلی اجرایی نشده بود بررسی و رفع مشکل شد.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس در پایان افزود: در پی بازدید شهردار و دیگر مسئولین این ستاد از سوله مدیریت بحران در اوایل ماه جاری و دستور شهردار محترم مبنی بر رفع کمبود ها و نواقص تجهیزات مدیریت بحران، اقدامات لازم در این رابطه صورت گرفت و لوازم و تجهیزات سوله مدیریت بحران در حال تکمیل است.

منبع خبر
اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس