۱۳۹۹/۰۷/۳۰
رئيس سازمان آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری قدس خبر داد
عملیات اطفای حریق نانوایی در خیابان شهید عالمی شهرقدس
رئيس سازمان‌ آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری قدس از عملیات اطفای حریق یک باب مغازه نانوایی در خیابان شهید عالمی خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامي و شهرداری قدس، محسن همیانی با تشریح این عملیات گفت: پس از مخابره این حادثه به مرکز پیام سازمان آتش نشانی، عوامل نزدیک ترین ایستگاه، سریعا به محل حادثه اعزام شده و عملیات اطفای حریق را با موفقیت انجام دادند و مانع گسترش آتش به اطراف نانوایی شدند.

وی افزود: در این حادثه آتش در محل استراحتگاه کارگران  نانوایی به وقوع پیوست که خوشبختانه با حضور بموقع و سرعت عمل آتش نشانان، آتش خاموش شد و شاهد خسارت جانی نبودیم.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس عنوان کرد: از مردم خواهشمندیم با فرارسیدن فصل سرما و استفاده از وسایل گرمایشی مختلف حتما نکات ایمنی را در استفاده از این وسایل رعایت کنند تا از بروز حوادث اینچنینی پیشگیری به عمل آید.