۱۳۹۹/۰۷/۲۹
عملیات گسترده مبارزه با شیوع كرونا در شهرقدس ادامه دارد / ضدعفونی معابر و اماكن عمومی توسط شهرداری قدس
اقدامات گسترده شهرداری قدس برای پیشگیری و مقابله با همه گیری ویروس کرونا با ضدعفونی و گندزدایی معابر و اماکن عمومی ادامه دارد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در ادامه ضدعفونی اماکن عمومی به منظور پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کووید۱۹، ضدعفونی ضدعفونی معابر اصلی شهر قدس از جمله میدان قدس تا میدان ۹ دی، بلوارهای امامزاده، جمهوری و تولیدگران، خیابان کاوسیه، ساختمان های شهرداری، سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری، اداره ورزش و فرمانداری با استفاده از مواد نانو و بهداشتی و توسط نیروهای سازمان آتش نشانی انجام شد.

از دیگر اقدامات شهرداری برای مقابله با گسترش شیوع کرونا، می توان به ضدعفونی منازل متوفیان ناشی از بیماری کووید۱۹ اشاره کرد.

شهرداری قدس از آغاز همه گیری کرونا در کشور، ضدعفونی معابر و اماکن عمومی را که به دلیل تردد انبوه شهروندان می توانند به کانون شیوع این بیماری تبدیل شوند در دستور کار قرار داده است و این عملیات تا مهار و ریشه کنی ویروس کووید۱۹ استمرار خواهد یافت.